Wpis z mikrobloga

@TheSjz3: Ten produkt ma wyprzeć e-p-------y z rynku. Dla mnie b---a, smakuje trochę jak popcorn, daje zastrzyk nikotyny i w zasadzie jest teoretycznie kilkaset razy mniej szkodliwy niż analog, nie ma też tzw. biernego palenia.
  • Odpowiedz
@Br4TOLD: hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak ma wyprzeć e fajki to musi mieć coś lepszego. rozumiem, że tu jest sama nikotyna? co tam jest grzane, z czego jest tworzona mgiełka? pytam bo nie potrafię nic w necie konkretnego na ten temat znaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vishon: Dla mnie osobiście smakuje lepiej niż analog, ale nie paliłem od 3 lat. Znajomym też smakowało. Niestety niedostępne w Polsce. Do kupienia we Włoszech, Szwajcarii, Rosji oraz Japonii na tą chwilę. Cena to 70 euro za urządzenie oraz 50 euro za pakiet 10 paczek fajek do tego. Czasem robią promocję ja kupiłem za 50 ale pracuję w "branży" tytoniowej więc miałem dojścia do upustów.
  • Odpowiedz
@sebawo: Podgrzewany jest specjalny opatentowany przez PM wałek tytoniowy, niestety nie mogę zdradzić więcej szczegółów, opracowany jest również zestaw filtrów w ustniku. PM ma na to komplet badań i opinie medyczne. Zainwestowali w to ponad 2 mld. papieru.
  • Odpowiedz
@Br4TOLD: nie możesz zdradzić bo nie wiesz, czy nie możesz bo jesteś jakoś związany z tym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ten wałek przy podgrzewaniu coś musi wydzielać i nie jest to zapewne sama nikotyna, ciekawi mnie co.
Nie wątpię, że mają badania, VW też ma badania nt. norm emisji spalin swoich samochodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sebawo: Jestem z tym dość mocno związany :) niestety nie można zdradzać pewnych informacji ponieważ jestem zobligowany do zachowania tajemnicy. Działanie tego urządzenia zbliżone jest do waporyzera. Wydychany obłoczek po chwili znika nie tworząc tzw. siekiery w powietrzu. Wydychasz po części parę wodną :).
  • Odpowiedz