Wpis z mikrobloga

Mirki, mam problem z griffinem. Zrobilem nowa grzalke i smierdzi taka spalenizna (jakbym sobie przypalal wlosy na rece xD) wiecie moze o co chodzi? Na poprzedniej tak nie było. (zmiana wat nie pomaga, zmiana waty tez nie, robilem kilka grzałek i na każdej tak samo) ( ͡° ʖ̯ ͡°)

griffin, pico, wata FIBER FREAKS MÈCHES ORIGINAL z edymu, drut Kanthal D 0.4mm

#epapierosy
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kondziu24: musisz drut przepalić przed użyciem, jak ustawisz równo grzałkę to musisz rozgrzać kilka razy bo kanthal d jest zanieczyszczony i ten syf należy wypalić, a1/ss są czystsze
  • Odpowiedz
@kondziu24: mialem ten sam problem, tylko nie wiem czy to kwestia smaku czy waty ale u mnie nie j----o tak jak mowisz palonymi wlosami z reki tylko takim potem, no nie istotone smak byl straszny, ale u mnie na muji tez przepalalaem drut, mylem rece, nie pomagalo... i wiesz co? Po prostu po jakims czasie palenia smak po prostu przechodzil (tak jak by cos z waty sie wypalilo, cos co
  • Odpowiedz
@kondziu24: peek to materiał z którego wykonany jest izolator. Te gówienko które oddziela pin+ od pin-. Sprawdź czy nigdzie nie jest przypalony bo to on może dawać ten posmak.
  • Odpowiedz
@kondziu24: spaliłeś bazę, gratuluję (musiałeś go przepalać chyba do białości). Dym jest toksyczny. Nowa baza jest do kupienia w e-dymie. Nie używaj atomizera - grpzi Ci zatrucie i zwarcie ogniw.
  • Odpowiedz
@kondziu24: ten dym to spalony izolator sądząc po opisie. Jak działałeś standardowo, to zastanowiłbym się nad oddaniem na gwarancję - bo izolacja nie powinna tak brzydko robić.
  • Odpowiedz
@kondziu24: Hmm... Ok, faktycznie. A jest szansa, że tam została np nitka starej waty? A może zdejmij te grzałki, umyj całość i załóż jeszcze raz (już bez robienia nowych).
  • Odpowiedz