Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +911
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Viesti +347
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Jakieś 3 tygodnie temu pokłóciłem sie ze swoim #rozowypasek nie widziałem szansy na jakiekolwiek kompromis. Byliśmy ze sobą prawie 3 lata wiec po tygodniu rozstania i braki kontaktu naszły rozmyślenia i po mojej namowie spotkaliśmy sie i pogodziliśmy po naprawdę trudnej rozmowie.
Wczoraj, po prawie 3 tygodniach powiedziała mi ze jak była na mnie wściekła wykupiła bilety z wwa do gda na dzień i miała jechać z koleżanka. Ona jednak nie mogła i zaproponowała to swojemu byłemu( niczego konkretnego miedzy nimi nie było ale sie spotykali ). Od pewnego momentu co jakiś czas z nim pisze, kiedyś sie spotkali i wrocila z tego spotkania około 24.
Dajcie znać co myślicie o tym wszystkim.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania:
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
"Niczego konkretnego miedzy nimi nie było ale sie spotykali" - po czym to wnioskujesz? Bo Ci tak powiedziała? XD