Wpis z mikrobloga

Do dzisiaj mam traume z dzieciństwa i trochę się boję spać w pustym domu. Jak miałem cztery lata to rodzice pojechali do dziadków i trochę się zasiedzieli. Było dość późno a rodzice nie wracali. Ktoś jednak zaczął dobijać się do drzwi. No to ucieszony lecę do drzwi otworzyć bo to pewnie rodzice.
Tutaj muszę dodać że w domu były podwójne drzwi wejściowe.
Otwieram te pierwsse drzwi i nagle z za drugich słychać głos. Jakiś stary typ mówi "otwórz Maciuś szybko muszę wejść do domu". Tyle że ja k---a nie jestem Maciuś. Zamknąłem drzwi i niech s-------a. On stwierdził jednak ze nie odpuści i n--------a w nie pięściami. Mija 5 minut on dalej n--------a. Mija 15 on n--------a i krzyczy że chcę wejść. Mija godzina a c--j dalej n--------a mimo że już rzadziej i lżej. W życiu k---a tak nie sralem w gacie co przez kolejne 2h aż do przyjazdu rodziców bo facet był strasznie wytrwały. Dopiero mój ojciec mu pomógł przestać dobijać się do drzwi.

Od tamtej pory za każdym razem czuję się lekko nieswojo zasypiajac w pustym domu.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@opteemus: Bez przesady, nie boję się że mnie ktoś zaatakuje. Zwyczajnie mam takie s---------e uczucie gdy kładę się spać i wiem że dom jest pusty. S---------e uczucie że spiąć ktoś może mi wejść do domu a ja o tym nie będę wiedział.
  • Odpowiedz
@vegaushp: eee bez przesady, prawie każdy się boi jak jest sam w domu, szczególnie jak masz dom na uboczu. Z tego względu preferuję bloki - przynajmniej zawsze ktoś cię może usłyszeć jakby się coś działo.
  • Odpowiedz
@no_i_w_ogle: Na szczęście teraz mam królika który biega obecnie po pokoju i z nim jednak się czuję dobrze. Mimo iż wiem że nawet jak ktoś obcy wejdzie to zamiast mnie obronić to ucieknie do siebie na posłanie.
  • Odpowiedz