Aktywne Wpisy
Doxori +4
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble
t2000 +121
Get ready
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Palenie żywych, czujących istot marzeniem niektórych wykopków. O, tego to nawet się nie spodziewałem. Zapewne w wolnym czasie od potępiania okrucieństwa islamistów gwałcących, torturujących zwierzęta w celach spożywczych czy polewających ludzi kwasem...
Komentarz usunięty przez moderatora
Od tamtego roku zaniechano tradycji wypuszczania "gołąbków pokoju". Przynajmniej żywych. Później w Atlancie były bodajże papierowe, a już później w ogóle zaprzestano tego zwyczaju.
http://olympics.time.com/2012/07/16/really-strange-sports-that-are-longer-in-the-olympics/slide/live-pigeon-shooting/
Komentarz usunięty przez moderatora
selekcja naturalna
tak, wiem, te akurat były wyhodowane przez człowieka, wciąż, głupie ptaki i kompletnie mi ich nie żal