Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
Pobierz
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
źródło: IMG_20241007_122959_Easy-Resize.com
Pobierz

Jeśli są tu jacyś fani "nightdrivewowej muzyki", to ostatnio w łapki wpadł mi taki przypadkiem kawałek, całkiem fajny. Linkuję, może komuś się spodoba.
I dare you.
Palms tu już był kilkanaście razy, ale czy ja wiem czy to aż tak bardzo nightdrive?
W sumie to "podpuściłem" cię żebyś wrzucił coś więcej bo skoro napisałeś że jesteś fanem nightdriveowej muzyki to myślałem, że wrzucisz coś co nie znam, ale widzę, że samymi klasykami jedziesz. xD