Gurwa, o #!$%@? wy macie problem do tej #nocnazmiana?
Hurr!!! muszę zareagować na każdy gównowpis w gorących z ostatnich 6godzin o 6 rano Durr!!! same wpisy, których nikt nie rozumie. co to ma znaczyć? #!$%@?ć! to jest teren prywatny dziennej i michaiła białkova z domu wykop. Gurwa inba na pół wykopu.
O co wam chodzi? Macie do nocnej żal że każdej nocy Mirki bawią się na całego, umilają sobie czas w pracy, mają fajną odskocznie od pracy? O to, że mają swój styl pisania, śmieszkowania, że ich kontent jest na tyle specyficzny, że do was nie trafia? Kurde, po to wrzucają takie rzeczy w nocy, żeby ludzie, którzy są w pracy w dzień i mają za plecami szefa nie musieli tego oglądać. Sam przez 3 lata byłem mniej lub bardziej stałym bywalcem nocnej i wrzucałem tam jakiś swój gównokontent. Część wpisów była śmieszna, część żenująca lub dawała raka - tak samo jak dzienna. Tyle, że dzienna jest taka "ą, ę": tagi, czarnolisto, gównoburze, bułkę przez bibułkę. Gurwa, w odbyt se wsadźcie swoje fantastyczne, pachnące i wypudrowane wpisy. popatrzcie choćby na takie pokemony, anime czy inne cycki. to wam jakoś nie przeszkadza. ale jak @WujaAndzej z ferajną robią w nocy #amberplus to już #!$%@? #!$%@? gorące gównem.
nawet mi was nie żal, dzienna.
Jak ktoś nie jest zainteresowany takimi wpisami to niech je omija szerokim łukiem. Nie wchodźcie w gorące do 12 i już tego kontentu nie będzie - żaden problem przecież. jest tyle ciekawych rzeczy do przeczytania w aktywnych. powiem wam nawet, że wpisy z aktywnych trafiają w gorące, więc będziecie do przodu
@woyteczek: Dobrze mówisz, omijać ich wpisy i będzie spokój (。◕‿‿◕。) Sama tak robię - do 12-13 nie wchodzę w gorące, bo wiem, że tam są pozostałości po nocnej imprezie Mirków.
Hurr!!! muszę zareagować na każdy gównowpis w gorących z ostatnich 6godzin o 6 rano Durr!!! same wpisy, których nikt nie rozumie. co to ma znaczyć? #!$%@?ć! to jest teren prywatny dziennej i michaiła białkova z domu wykop. Gurwa inba na pół wykopu.
O co wam chodzi? Macie do nocnej żal że każdej nocy Mirki bawią się na całego, umilają sobie czas w pracy, mają fajną odskocznie od pracy? O to, że mają swój styl pisania, śmieszkowania, że ich kontent jest na tyle specyficzny, że do was nie trafia?
Kurde, po to wrzucają takie rzeczy w nocy, żeby ludzie, którzy są w pracy w dzień i mają za plecami szefa nie musieli tego oglądać. Sam przez 3 lata byłem mniej lub bardziej stałym bywalcem nocnej i wrzucałem tam jakiś swój gównokontent. Część wpisów była śmieszna, część żenująca lub dawała raka - tak samo jak dzienna. Tyle, że dzienna jest taka "ą, ę": tagi, czarnolisto, gównoburze, bułkę przez bibułkę. Gurwa, w odbyt se wsadźcie swoje fantastyczne, pachnące i wypudrowane wpisy. popatrzcie choćby na takie pokemony, anime czy inne cycki. to wam jakoś nie przeszkadza. ale jak @WujaAndzej z ferajną robią w nocy #amberplus to już #!$%@? #!$%@? gorące gównem.
nawet mi was nie żal, dzienna.
Jak ktoś nie jest zainteresowany takimi wpisami to niech je omija szerokim łukiem. Nie wchodźcie w gorące do 12 i już tego kontentu nie będzie - żaden problem przecież. jest tyle ciekawych rzeczy do przeczytania w aktywnych. powiem wam nawet, że wpisy z aktywnych trafiają w gorące, więc będziecie do przodu
#zalesie #hawajskiekoszule #oswiadczenie
#komitetobronynocnej
Sama tak robię - do 12-13 nie wchodzę w gorące, bo wiem, że tam są pozostałości po nocnej imprezie Mirków.