Aktywne Wpisy

Sriracha +435
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
bo-banley +351
źródło: temp_file2186281826564210420
Pobierz

Parę faktów:
F Sport został wyposażony w sterowaną elektronicznie 22-biegową przerzutkę Dura-Ace Di2
Został wykonany z tego samego kompozytu CFRP (tworzywo sztuczne wzmocnione włóknem węglowym), z którego wykonano nadwozie ekskluzywnego modelu LFA
W osiąganiu doskonałych czasów przejazdów pomaga również konstrukcja pedałów, pozwalająca na użycie mniejszej siły napędowej w celu wprawienia tylnego koła w ruch.
Powstało zaledwie 100 takich jednośladów
LINK
#rowery #roweryboners
źródło: comment_NRw4AannGtv5OqFxed298zNO5Uxhtjat.jpg
Pobierz@eaxene: chetnie bym zobaczyl co to za specjalna konstrukcja. nie mowiac juz o sprobowaniu. w ogole pojezdzilbym jakas fajna szosowka.
Cóż przyznaje się, że w technice rowerowej jestem laikiem, ale kto wie- może się okazać, że zwyczajnie dali trochę lżejsze pedały, a marketing już wie jak takie rzeczy zareklamować ;)
Sam co prawda wolę sobie pojeździć po leśnych ścieżkach, ale przejechałbym się takim.
Prawdziwie wypasione szosy to np. tu Eddy Merckx
No to się domyślam, że nie jest to taka "wyczynowa- wyczynówka", a raczej taka ciekawostka dla osób, które mają kasę ;) ale uznałem ją na tyle ciekawą, by się tym podzielić.