Wpis z mikrobloga

@Bazantowy: twarde spotkanie z brakiem depresji działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ile #!$%@? na niego leciało to zliczyć nie potrafiłem, a potem same masterki zaczęły wpadać. Zmień styl gry na dopasowany do braku depresji, bo ani IS ani IS-3 też prawie jej nie mają, a to są OP tenki i wtedy zaczniesz czerpać radość z nabijania innych na 122mm pale
  • Odpowiedz
@Bazantowy: potem będzie IS, podoba mi się do dzisiaj, po nim IS-3 bardzo dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°), IX to T-10 i to taki Heavy-Med, gdyż jest mobilny ( ͡° ͜ʖ ͡°), osobiście do IS-7 mam mieszanę uczucia, bo potrafi fajnie odbijać, armata w sumie może być, jest dosyć szybki. Ale ściąga na siebie gold ( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz
@Bazantowy: Poobserwuj czasem jak randomki grają doświadczeni gracze na jakichś streamach na przykład, jak się zachowują na polu bitwy kiedy jadą low tierem. Generalnie zasada jest taka, że lądując na dole stawki nie wyjeżdżasz na pierwszą linię, starasz się kąsać z dystansu, w miarę możliwości najlepiej gdzieś w bok/tył czołgu (wtedy będziesz miał największą szansę na przebicie) i - jeśli osiągi czołgu na to pozwalają - objeżdżać przeciwników. Z upływem
  • Odpowiedz
@Bazantowy poszedłem w is-7 i kv-4 obie ścieżki, przynajmniej do IX tieru (wyżej nie mam) mogę polecić, każdy z tych czołgów chce się zostawić w garażu, tylko na nierównym terenie się średnio sprawdzają, ale to idzie obejść jakoś. Na każdej mapie jest kawałek prostego terenu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz