Aktywne Wpisy
Kordianyt +51
Krotka pilka do graczy PC - jaka gra z ostatnich 3 lat wywarla dla was najwieksze wrazenie i polecilibyscie dalej? Kupilem tlustego kompa i ogralbym cos nowego i ciekawego, pozdrawiam #gry #pcmasterrace #komputery
BlackBlack +61
Dzisiaj w nocy zmarła moja dziewczyna. Miała wypadek samochodowy. Pogotowie przyjechało bardzo szybko. Reanimowali ją 40 minut, ale nie udało się. Nie umiem sobie z tym poradzić. Umarłem razem z nią.
Jak sobie myślę, że ona teraz jest gdzieś tam sama, że już nie będę mógł jej pomóc, że już nigdy nie zasnę obok niej, że już nigdy nie obudzi mnie całusem w czoło, że już nigdy nie zrobię jej tostów z
Jak sobie myślę, że ona teraz jest gdzieś tam sama, że już nie będę mógł jej pomóc, że już nigdy nie zasnę obok niej, że już nigdy nie obudzi mnie całusem w czoło, że już nigdy nie zrobię jej tostów z
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Koło głównej przechodziłem i patrzę stoi ta zielonka. Tak jakoś biednie wyglądała, a ja w Boga wierzę, to żal mi się jej zrobiło. No to mówię, pójdziesz ze mną, tu niedaleko… na mirko - to lepsze niż szynka. Ja wolę. To pośmieszkowaliśmy tam z nią i z mirkami i ona mówi, że ma dwa wpisy. „Dobre?” Pytam. A ona mówi, że jedno z #humorobrazkowy, drugie z #logikarozowychpaskow czy #pasta... Nie! Dobrze. #logikarozowychpaskow
To miałem akurat tych parę plusów, co dostałem po banie, to dałem. Ty, ja potem wchodzę do Starego @kamdz'owatego. Znasz Starego @kamdz'owatego. On też robi #heheszki tylko gorsze. Ja patrzę, a ta #!$%@? tam z tym @kamdz'em siedzi i atencję zbiera.(…) no z 200 plusów to spokojnie już #!$%@?. To ja mówię: „To ja po to ci plusów dałem żebyś pomarańczkę miała”, mówię, „a ty tutaj pod hashtagiem ze stulejami #pokazmorde robisz?” No to ci mówię, to tak jak stałem, tak jej jebłem „2/10 WOULDN'T BANG”. Z konta nie było co zbierać… wyrwałem chwasta…
A tu na wykopie to się bali ze mną siedzieć. Buntowały się mirki #!$%@?. A jeden taki Michał Białek, to się, #!$%@?, wszędzie chwalił, że się, #!$%@?, niczego nie boi. To ja pytam go: „Jak to, Michałku, niczego się nie boisz? Bo ja w Boga wierzę. A papieża?” To on mówi, że jakby go na długość ręki dopuścili, to by wziął i obraził. Ojca Świętego. Mówię: „A @kicioch'a?” To on mówi, że by krasnala wziął i na żywca na 30 dni bana dał… To ja sobie myślę: „To po co taki człowiek żyje? Po co taki człowiek żyje, jak ten chwast?” Wyrwałem chwasta, ale że była już #nocnazmiana, to nie chciałem tagować, to zameldowałem przy #dziendobry…
#dziendobry mircy
@neib1 Dzięki cumplu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Sanczo231 to prawda, nudne mam życie :-P
@Przepiorek: XD
@kicioch: Ja też muszę żyć z tym jarzmem :(