Wpis z mikrobloga

@arct2 moj się przyzwyczaił do samotnych godzin. Jak 3 lata temu wzieliśmy go z adopcji jako 9 letniego psa to nie potrafił na smyczy chodzić a teraz 3 latek go może na spacer po nadzorem wyprowadzić. Ogólbie trudna rasa do układania ale niezwykle inteligentna
@maly_stary_rower:
Ja nie wiem jakie ja mam ( mam te co wyglądają jak z clio 2gen. ) i są bardzo kanapowe, dla mnie za miękkie bo w ostrzejszym zakręcie to nic cię w nich nie trzyma.
Hałas to daj spokój, ta kabina nie ma wcale wyciszenia, do 90 ujdzie, wyżej to jak wewnątrz tornado xD
Jakość materiałów też sporo do życzenia, miejsce na łokcia w drzwiach z plastiku o twardości betonu,
@Papasanbaba ja mam 2 auto które jest nowoczesne ma plaską podlogę o długości 2m ale tam pies nir jeździ poza transporterem a tu ma dowolność bo z tapicerki wychodzą włosy bez problemu. Ogolnie to auto na dojazdy do pracy po 30km w jedną stronę bo pali ok 7,5l lpg
Niezły off z tego wyszedł
@Papasanbaba jak nie mialem innego auta to bylem kilka razy w krakowie, nad morzem, szlak orlich gniazd(nie zawsze po drogach utwardzonych) i całą zachodnią ścianę plus większość pasm górskich bez tatr. A teraz to tylko wypady nad jezioro z psem i do roboty. Dlatego planuję zmienić na jakiegoś youngtimera .