Aktywne Wpisy
Random7777 +398
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.

4gN4x +174
dlaczego powinni wybrać papieża ukraińca:
1. dla bólu d--y polaków
2. młody siusior 40 lat to przez następne 30 lat będzie spokój z wybieraniem papieży
3. chłop nazywa się byczok, hehe byczek
4. nwm wygląda trochę jak gruby zełeński
#papiez
1. dla bólu d--y polaków
2. młody siusior 40 lat to przez następne 30 lat będzie spokój z wybieraniem papieży
3. chłop nazywa się byczok, hehe byczek
4. nwm wygląda trochę jak gruby zełeński
#papiez
źródło: 640px-Mykola_Bychok%2C_CSsR
Pobierz

jak ktoś rozumie o co mi chodzi to piona, no po prostu nie jestem w stanie tego mądrzej napisać
W sensie jakby ktoś nosił strój hitlerowski a historia zmieniałby się to jego wspomnienia zaczęłyby zmieniać się w bycie sprzedawcą
tzn ta rozkmina odnosiła się nie tylko do mnie ale ogólnie do ludzi i świata
@Del_Piero:
@Del_Piero:
@Del_Piero: Ja mam inaczej- wehikuł czasu istnieje ale przeszłość jest niezmienna a przynajmniej te główniejsze wydarzenia. Np. ktoś próbował zabić Hitlera ale zamach się nie udał...
a jush myślałem )))))))))))))))))))))));
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
@To_ja_moze_pozamiatam:
Dla przykładu: na osi czasu A Hitler przegrał wojnę i żyjemy tak jak teraz to wszystko wygląda. Ale ktoś wrócił się do powiedzmy