Wpis z mikrobloga

Tu ci powiem, że ich charakteryzuje okropna nachalność, niezdolność do przyjęcia słowa nie, nieistotne w jakim aspekcie i wręcz nienawiść, jeśli ich odrzucisz

@empty_silence: czy to aby nie opiera się na tym, że nie masz żadnego doświadczenia z arabami jako kobieta?

precyzją bierzesz za dobrą monetę absolutnie każde słowo mężczyzny w tym artykule

lepiej mu się z oczu patrzy ;3 Po prostu założyłem, że ten artykuł to prawda i na jego podstawie
  • Odpowiedz
@netto: ale co się nie zgadza? Próbujesz mi coś wmówić? Napisalem jedynie, że po relacjach damsko-męskich z osobami z innych kręgów kulturowych można oczekiwać odmiennych schematów, reakcji...
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki:

czy to aby nie opiera się na tym, że nie masz żadnego doświadczenia z arabami jako kobieta?

Mam. Bardzo niewielkie i to mi starczyło na całe życie. (Tunezja, a byłam z rodziną. Jakbym była sama...). Bardzo śmiałą tezę wysuwasz, że jeśli ktoś zwraca ci uwagę, to robi to bezpodstawnie. Niby skąd wiedziałabym o takich rzeczach gdybym sama nie miała doświadczenia? Natomiast moja ciotka mieszkala 10 lat przed rewolucją islamską
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: Czyli wycyckany do cna przez byłą małżonkę, pozbawiony dzieci, przebaczył jej i nie powie o niej złego słowa. Chce ucięcia łba dla człowieka, który jej zrobił krzywdę.
Taki wielki poziom miłosierdzia nie może być przypadkiem - to musi być wpływ Światowych Dni Młodzieży i nauk papieża. Szach-mat ateiści, na to już nie macie argumentów.
  • Odpowiedz