Aktywne Wpisy
Szary_Anon +27
Teraz jest czas studniówek, więc tradycyjne pytanie:
Byliście na studniówce?
Ja na swoją nie poszedłem i nie żałuję. Tylko bym się męczył będąc samotny wśród tłumu. Nauczycielka chciała mnie przekonać, żebym zatańczył poloneza z dziewczyną z klasy, ale jak postawię na swoim, to nie ma szans, żeby mnie przekonać. Tańczyć nie potrafię, zresztą nawet nigdy nie tańczyłem.
Patrząc z kilkuletniej perspektywy, mogę śmiało powiedzieć, że nie żałuję i decyzja o niepójściu była
Byliście na studniówce?
Ja na swoją nie poszedłem i nie żałuję. Tylko bym się męczył będąc samotny wśród tłumu. Nauczycielka chciała mnie przekonać, żebym zatańczył poloneza z dziewczyną z klasy, ale jak postawię na swoim, to nie ma szans, żeby mnie przekonać. Tańczyć nie potrafię, zresztą nawet nigdy nie tańczyłem.
Patrząc z kilkuletniej perspektywy, mogę śmiało powiedzieć, że nie żałuję i decyzja o niepójściu była
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
jak sie odbywa przyjmowanie na drugi i trzeci stopien studiów (tzn. na mgr i dr)? Powaznie pytam. Biorą od ręki? a moze z marszu biora tych co skonczyli tam wczesniej I/II stopień a innych po jakims przemaglowaniu o stopnie? Czy jest ograniczona liczba miejsc i np. biorą pod uwage nie tylko oceny, ale i temat pracy, jakies konferencje itd?
#studia #studbaza #magisterka #doktoranckie
Sam bym kiedys własnie chcial zrobic III stopien, ale wczesniej jeszcze magiustra trza zdobyc i powalczyc o prace w zawodzie wiec ten dr to u mnie raczej marzenia scietej głowy.
powodzenia w kazdym razie :)