Mirki, pomocy! Taguje to #rozowepaski i #niebieskiepaski, bo może znajdzie się ktoś kto się na tym zna, jak coś to prosze o podrzucenie odpowiedniego tagu :( Mam czarne 3/4 ekrany, w telefonie, nie działa dotyk w tej "normalnej" częśći i są na środku takie 2 białe kreski, ale sam telefon i ekran nie jest zarysowany (przy zablokowaniu nic nie widać). Telefon nie spadł, nie został zalany etc., lezał spokojnie na biurku 5 minut. Jak podłączam telefon do komputera to widzi tylko podłączone urządzenie, ale nie widzi pamięci ani telefonu, ani karty. Czy to się da jakoś naprawić, czy to się w ogóle opłaca? Dodam, że jest to LG L7, mam go od roku a wcześniej 2 lata używała go moja siostra.
@MrSzatanek: Właśnie problem w tym że cięzko mi go wymienić, poza tym nie ukrywam, że zależy mi na tym, żeby mieć smartfona, a jestem biedną studentką i średnio mnie stać na nowy/używany telefon bo musze się jeszcze utrzymać
@MrSzatanek: no przejrzę sobie Allegro, ale dzięki za potwierdzenie, bo tak myślałam że już nie ma co zbierać, ale jeszcze bym się przeszła do jakiegoś salonu z naprawą i zrobiła z siebie głupka xd
@kalinkamaja: Teoretycznie gdyby Ci upadł i padł np. dotyk, to jeszcze można by było próbować, bo łatwo wymienić i za ~50zł miałabyś zrobiony. A przy takich cyrkach... wystaw na olx objawy opisz, może ktoś go kupi za 50zł jak masz komplet.
A tak poważnie - mógł się przegrzać, albo padło uj wie co. Ten telefon kosztuje używany 150zł... lepiej już kupić coś innego, też używanego.