Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#sdm #przemyslenia #papiez
@sniegi: bo nie ma, można jedynie żyć iluzją, że jest inaczej. takie są fakty. po prostu młodzi doszli w końcu do sedna sprawy, spojrzeli na życie szerzej, poznali prawdę, a ci co żyją radosnymi złudzeniami widzą w tym problem i ubolewają.
Takie gadanie, na młodsze pokolenie traw już od starożytności i jak widać nie zmienia się.
"Ci młodzi ludzie teraz to..."
@Sydney_Mobius: Dlatego ten kraj jeszcze przez następne 50ylat będzie żył w j-----j komunie. Bo człowiek 20+ lat siciąga majtki i chwyta się za kostki bo mu mama z tatą powiedzieli, ze "pierwszy milion trzeba ukraść"
@Sydney_Mobius: Twoje postrzeganie Swiata klasyfikuje sie juz pod farmakoterapie.