Wpis z mikrobloga

@ktoosiu: Gdybym miała sobie zrobić tatuaż, to tylko u prawdziwego artysty i tylko dzieło sztuki pokroju tego z pierwszego posta. Jedno wielkie: WOW. Choćbym miała na to wydać grube miliony.
  • Odpowiedz
Orientuje się ktoś ile ten koleś może brać kasy za tatuaż taki jak na pic relu? Chodzi mi o wielkość i poziom skomplikowania.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@xDgg podejrzewam, że z 2k dolanów jak nic, nie dość, że duży wzór to jeszcze skomplikowany. Jak tak myślę to ładnych parę sesji musiało być, i cena też raczej wyższa niż napisałem
  • Odpowiedz
@ktoosiu: To jeszcze nie tak źle, byłbym w stanie dać tyle za coś, co będzie ze mną do końca życia. Myślałem że >10k dolanów.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@xDgg poszukałem trochę i okazuje się, że ten jest niedokończony jeszcze, bo ma być pełny rękaw. Bardzo Dobrzy tatuażyści biorą z tego co wyczytałem jakieś 200$ za godzinę, zrobienie całego rękawa tak dokładnego jak ten to w p---u roboty, podejrzewam że to co już jest bardziej koło 2.5-3k, a całość z 5-6. Ale to tylko moje przypuszczenia, może się okazać że brednie pisze. W każdym bądź razie nie jest to mała
  • Odpowiedz