Aktywne Wpisy
Bążur ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z racji nabycia mieszkania ze współmałżem poszukuję inspiracji. Czego brakuje Wam w waszych domach/mieszkaniach? Jakieś fajne gadżety i tipy ułatwiające życie codzienne/ sprzątanie? Jeśli chodzi o porządek to sama myślałam o takich bajeranckich podkładkach pod lodówkę by móc ją bez problemu wysuwać co jakiś czas. I może jakieś wygłuszające pod pralkę.
Polećcie coś, najchętniej nie za miliony monet (ʘ‿ʘ)
Z racji nabycia mieszkania ze współmałżem poszukuję inspiracji. Czego brakuje Wam w waszych domach/mieszkaniach? Jakieś fajne gadżety i tipy ułatwiające życie codzienne/ sprzątanie? Jeśli chodzi o porządek to sama myślałam o takich bajeranckich podkładkach pod lodówkę by móc ją bez problemu wysuwać co jakiś czas. I może jakieś wygłuszające pod pralkę.
Polećcie coś, najchętniej nie za miliony monet (ʘ‿ʘ)
Iudex +189
Najlepsze jest to, że oni tym calym #tvpis prawdopodobnie przerąbali wybory, bo ludzie już mieli dość tej propagandy, szczujni i klamstwa. To co pozwoliło im wygrać poprzednie wybory teraz zadziałało w druga stronę - po prostu przegięcie pały. Sądzę że TVP było jednym z głównych czynników wpływających na tak wysoką frekwencję i monilizację wyborców opozycji.
#bekazpisu
#bekazpisu
Sytuacja: #tinder, ja 25 lata, laska 20, samotna matka, chyba niebyt rozgarnięta, ale z rozmowy wynika, że może dać dupy. Pytanie 1: spotkać się z nią? Pytanie 2: ew. jak na tym piwie rozegrać, żeby dała dupy (nigdy nie miałem one night standa a i z laskami tego pokroju też nie specjalnie miałem do czynienia).
Wszystkie ostrzeżenia mile widziane xD
#seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: korzystaj z życia, idź i #!$%@? opinie innych że to złe, nie ma rzeczy złych i dobrych, tylko prawo nas ogranicza.
@AnonimoweMirkoWyznania:
@AnonimoweMirkoWyznania: Z doświadczenia Ci powiem, że te dzieciate zawsze są mega łatwe. Lubią seksy i nie wierzą już tak w związki wiec interesuje je przyjemność no i pewnie liczą na poznanie jakiegoś tatusia dla swoich pociech. Nie wydaje mi się, żebyś musiał to rozgrywać jakkolwiek sprytnie. Ja osobiście nie zdecydowałem