Aktywne Wpisy

tr488u3984fkmv +751
Sebastix +137
Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? to jest z wygladu dosłownie chamski deweloperski ulep jebnięty w okolicy wysokiej zabudowy i innych ciekawych architektonicznie budynkow xd i to takie g---o z wyglądu że mam wrażenie że jak to skończą to będą wisiały na tym plakaty "sprzedam 50m2" albo "2 pokoje na wynajem" i jeszcze jakieś nagrody architektoniczne pewnie to dostanie xddd
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
źródło: 116_muzeum-sztuki-nowoczesnej
Pobierz

Chciałbym się nauczyć linuksa do celów typowo sieciowych.
Problem polega na tym, że mam dostępną tylko maszynę wirtualną, czy to wystarczy do nauki?
Zalinkowałby ktoś jakimiś pdfami jak się za to zabrać w praktyce, thx
#sieci #siecikomputerowe #linuks #linux
@Dolan: "nie wiem, ale się wypowiem" - nic nie wnosisz do tematu.
Denerwują mnie ludzie jak powyżej, nic nie wnoszą do dyskusji, tylko się wymądrzają jakby to była elektroda, zobaczcie moje poprzednie wpisy i porównajcie je do swoich.
@aleksander_z: mam zainstalowany packet tracer, słyszałem że GNS3 lepszy, ale jeszcze nie testowałem,
Ogólnie, jeśli polecisz w samą adminkę, to prędzej czy później dojdziesz do tego że to przetwarzanie tekstu, myślenie, czytanie manuali i próbowanie.
A najlepiej, chcesz się nauczyć, uderz na praktyki do jakieś firmy (tylko nie darmowe, bo pewnie będziesz parzył kawę...)
Może...
Komentarz usunięty przez autora
@Blatow: z ciekawości, co masz na myśli?