Wpis z mikrobloga

@TymRazemNieBedeBordo: A ja jedynie Izaka nie lubię. Rojo mi nie przeszkadza że drze ryja. Czasem pasuje choć często nie oglądam. U Rocka lubię styl gry i ogólnie fajne materiały robi.
Nie wiem czym wszyscy tak hejtują ale wg mnie to może być ok. Ale to dopiero się okaże. Chyba pisałeś że Rock mówi jak do 12 latków. Ciekawa jaka jest średnia wieku widzów Izaka. Przecież średbia wieku graczy cs go
  • Odpowiedz
@FoxKamui: tansi? oni zarabiaja kilka(nascie) razy wiecej niz Ci profesjonalisci i bez duzych sumek nawet d--y z fotela nie rusza. Poza tym nie chodzi o sama kase, dla nich to doskonala reklama swoich streamow/kanalow a dla EA to armia gimbusow ktorzy kupia gre zeby posluchac dubbingu.

Co do zarbkow izaka/rojo/rocka to byl taki filmik na YT w ktorym gosciu tlumaczy ile oni dostaja kasy i sa to kosmiczne kwoty
  • Odpowiedz
@sometwo ja też mogę sobie nakręcić taki film i powiedzieć że zarabiają 10 zł na miesiąc. To są tylko gdybania i oni na pewno byli wygodniejsi i mniej pieniądzożerni do wynajęcia niż grupa profesjonalistów.
  • Odpowiedz
@sometwo ja też mogę sobie nakręcić taki film i powiedzieć że zarabiają 10 zł na miesiąc. To są tylko gdybania i oni na pewno byli wygodniejsi i mniej pieniądzożerni do wynajęcia niż grupa profesjonalistów.

@FoxKamui: nie wiem czy jestes ameba umyslowa czy tylko udajesz. Dam ci szanse na pokorne uklonienie sie i przyznanie ze masz g*** racji w tym co mowisz. Na przykladzie izaka powiem tak:

1. Izak ma ok 5.000
  • Odpowiedz