Wpis z mikrobloga

Uwaga #gorzkiezale :

Jeżeli zastanawiacie się czy przejść do #tmobile - to się nie zastanawiajcie, nie warto. Byłem w #play przez kilka lat ale dostałem ciekawą ofertę cenową od T-Mobile. Niestety związałem się z tą siecią na dwa lata. Jakość sieci T-Mobile to jest jakiś skandal. MMSy działają jak chcą, w LTE nie działają wcale. Za każdym razem jak dostaję MMSa muszę przełączyć telefon w 3G bo w LTE nawet nie rozpoczyna pobierania. Konfigurator telefonu? Zapomnij, "Przepraszamy usługa niedostępna" - mamy rok 2016 a ja muszę z palca wpisywać APNy z jakiejś gównostronki (bo nie ma informacji jak to ustawić na oficjalnej stronie) bo nie ma automatycznego provisioningu a konfigurator na stronie nie działa. Nawet jak już ten MMS dojdzie to jego pobieranie zajmuje wieki a to przecież ledwie 30kB! Od kiedy włożyłem kartę T-Mobile do swojego telefonu żywotność baterii spadła o 20%, do tego telefon jest wyraźnie ciepły.

O ile cenowo jest spoko - 3 numery za 75pln, połączenia, smsy i mmsy (o ile zadziałają) za darmo i 5GB internetu. Nawet pomimo tej ceny warto dopłacić kilka złotych i wziąć Play....
  • 3
@Mithrindil: xD ciekawe tak wszędzie czytam jakie to play nie jest zajebiste. A jak widzę znajomego, który męczy się bo co chwilę nie ma zasięgu i mówię że ja w tmobile nigdy nie miałem z tym problemu, to słyszę że play ma najlepszy i #!$%@? xD jeszcze trochę i powstanie tag #bojowkaplay bo takie głupoty piszecie o playu że szok.