Aktywne Wpisy

Ruskie to nic nie umiejoo i nie majom toalet
Liczba nagród nobla
Rosja: 32
Polska: 19
Liczba medali olimpisjkich
Rosja: 1,204
Polska: 321
PKB
Rosja: 1,778,782.63
Polska: 679,444.83
#wojna
Liczba nagród nobla
Rosja: 32
Polska: 19
Liczba medali olimpisjkich
Rosja: 1,204
Polska: 321
PKB
Rosja: 1,778,782.63
Polska: 679,444.83
#wojna

wqeqwfsafasdfasd +100
Beka z kobiet, które obowiązki domowe nazywają "pracą" i jeszcze oczekują przez to wcześniejszej emerytury, bo całe życie zajmują się domem.
Praca to gdybyście coś tworzyły i sprzedawały, a nie puszczenie pralki raz w tygodniu czy wstawienie parówek do mikrofali co wieczór.
To jakaś paranoja, żeby zajmowanie się sobą, pożywianie się i dbanie o higienę ciała oraz domu nazywać pracą - trzeba być na prawdę głupią pipą, aby tak myśleć.
Podcieranie sobie
Praca to gdybyście coś tworzyły i sprzedawały, a nie puszczenie pralki raz w tygodniu czy wstawienie parówek do mikrofali co wieczór.
To jakaś paranoja, żeby zajmowanie się sobą, pożywianie się i dbanie o higienę ciała oraz domu nazywać pracą - trzeba być na prawdę głupią pipą, aby tak myśleć.
Podcieranie sobie

Mam przyjemność ogłosić II edycję MirkoCup! Dla niewtajemniczonych- jest to wykopowy turniej w CS:GO organizowany przeze mnie, @Perlo @Puchalke69 oraz @kuskoman Poprzednia edycja cieszyła się dużym powodzeniem oraz zainteresowaniem. W tej edycji wprowadzamy kilka zmian, które (mam nadzieję ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pomogą uatrakcyjnić MirkoCup :D
Oczywiście nie może obyć się bez #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wśród wszystkich plusujących ten wpis rozlosujemy dowolny kluczyk CS:GO :D Losowanie jutro o godzinie 19:00 :)
KIEDY?
Turniej rozpoczynamy 12 VIII 2016r. Będzie on trwać do ~26 VIII. Zapisy rozpoczynamy już dzisiaj, a będą one trwać do 31 VII. 1 VIII ogłoszę, które drużyny otrzymały 10 slotów związanych z aktywnością i poprzednim turniejem, a które powalczą o pozostałe 6 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W tej edycji wprowadzamy wpisowe w kwocie 15zł od drużyny (w zależności od tego, czy jest rezerwowy, czy nie, wychodzi około 2,5/3zł od osoby), aby móc zafundować Wam jak najwięcej atrakcji i zwiększyć ilość nagród zarówno dla graczy jak i dla widzów :) Myślę, że każdy, kto był z nami podczas poprzedniej edycji wie, że nie zawiedziemy Was ;)
DLA KOGO?
Dla każdego użytkownika wykopu, który posiada konto założone NAJPÓŹNIEJ ułamek sekundy przed dodaniem przeze mnie tego wpisu :D Żeby zgłosić swoją chęć udziału w turnieju wystarczy napisać do mnie wiadomość na pw, w której podacie skład swojej drużyny (5 osób + 1 rezerwowa jeśli ktoś chce).
Z 16 slotów 4 zarezerwowane są dla finalistów i półfinalistów, 6 dla najbardziej aktywnych na wykopie drużyn, a o pozostałe 6 miejsc rozegrane będą dodatkowe kwalifikacje, o których szczegółach powiemy Wam
KOMENTATORZY :D
W tej edycji będziecie mogli ponownie zobaczyć mecze przy komentarzu naszych dwóch wykopowych casterów @GetiZ oraz @sabtuzdeamon (już nie mogę się doczekać :D), natomiast sam finał, tak jak w przypadku poprzedniej edycji, komentować dla Was będzie Rahim 'Babam' Abdullaev :D
SERWERY
Wszystkie mecze w fazie grupowej oraz pucharowej będą odbywać się na serwerach @webh :D Oficjalnym serwerem turniejowym ponownie zostaje ts.isedo.pl :D
NAGRODY
Nagrody już są dla Was przygotowywane ( ͡° ͜ʖ ͡°) póki co nie możemy zdradzić co, ponieważ musimy jeszcze omówić parę szczegółów. Niemniej nie zawiedziecie się :D
DODATKOWE ATRAKCJE
W tej edycji podjęliśmy współpracę z Bahatti :D Będziecie mogli obstawiać mecze MirkoCup (dla niewtajemniczonych KLIK ), a trójka najlepszych typerów zostanie przez nas nagrodzona :D
Szczegóły dotyczące regulaminu możecie znaleźć na stronie ---> REGULAMIN
Wszelkie pytania dotyczące turnieju możecie kierować do każdego z organizatorów :D
Pamiętajcie- jeśli nie macie swojej drużyny, zapraszamy Was pod tag #mirkocupteam, gdzie możecie ogłosić, że szukacie współgraczy :D
Zapraszamy jeszcze do wykopywania znaleziska :D KLIK
#csgo #mirkocup #gry #steam #rozdajo
@Al_Bundy: raczej hejty i nerwy xD ;)
ale dla nas to tez fajna sprawa, robimy cos fajnego, posiedzimy sobie z fajnymi ludzmi na ts, nie jest zle ogolnie ;)
Komentarz usunięty przez autora
@yoreciv: ciekawi mnie ile osób będzie odpalonych grało xd
O cie #!$%@? XDDD
@yoreciv: Najlepsza informacja. @arbuxs pamiętam twoją wygraną w jednym z raffle do tej pory ;D #pdk
btw pula nagrod ostatniego turnieju byla pare tysiecy zlotych, to nie takie cos ;) pewnie niewiele tych lanow na ktorych byles tyle maja ;)
Jeżeli to jest wasz skład, to zbiliśmy was na ESLu mixem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora