Aktywne Wpisy
Norbercikk +139
Przed Państwem Idol niektórych Wykopowiczów i przedstawiciel najprawdopodobniej kilku milionów osób.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #polityka
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #polityka
w3exe +2105
#tvpis oni nie są normalni. Witamy na Białorusi
Nie wiem już co mam robić, nie wychodzi mi z dziewczyną w łóżku. Czy ona jest oziębła czy ja jestem takim patałachem? Po prostu nie może dojść, coś muszę robić źle, bo ona po prostu nie ma orgazmów. Mówi że nigdy nie miała, ale nie wiem czy mogę jej wierzyć czy tylko mnie tak pociesza :( Szukam tego punktu G ale to nic nie daje. Pomóżcie #niebieskiepaski #rozowepaski bo to się źle skończy.
#seks #przegryw #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I ORGAZMY BĘDZIE MOŻNA DAWAĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD WSADZĄ PARTNERCE PALEC DO BUZI xddd
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Fatalnie się do tego zabierasz. Próbujesz doprowadzić do orgazmu pochwowego dziewczynę, która nigdy nie szczytowała w żaden sposób, w dodatku stosując mocno dyskusyjne metody. To się nie może udać. To tak jakbyś narzekał, że Twoje półroczne dziecko nie potrafi programować, a nawet nie bawiłeś
@chwwast: Dziękuję, spróbuję.
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling