Aktywne Wpisy
luigi_pl +242
Robię #rozdajo, bo mogę
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Mirki, to je dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) Witaminka z tiktoka dostała incydentu kałowego z powodu okropnie mizoginistycznego komentarza pod filmem z Poznania na sadolu. Jak brzmiała jego treść? Uwaga:
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Powiedzieli, ze ataku dokonal 17 letni afganczyk, ktory byl uchodzca. Nastepnie, ze jest islamistą oraz byl powiazany z tzw. panstwem islamskim.
Hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha i dokonal odwetu, bo mu kuzyna zabili w kraju w nalocie na isis.
@kw401: Ale gdzie tutaj jest fakt? xD Wymysły czyjejś wyobraźni nazywasz "faktem", ale jak ktoś nazwie je chochołem to masz z tym jakiś problem?
@kw401: Dżony. W Faktach dwukrotnie powiedzieli coś w stylu "z siekierą w ręku, z Allahem na ustach", mówili, że krzyczał "Allah Akbar" i że był Afgańczykiem. Przydałaby się jakaś weryfikacja, bo własne środowisko was w #!$%@? robi.
Rozpowszechniacie w swoim gronie w kółko praktycznie tę samą informację o tym, że media mainstreamowe nie mówią o narodowości, czy religii.
Pelikany. Esencja prawicowości
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/19-07-2016-niemcy-17-letni-afganczyk-zaatakowal-siekiera-pasazerow-pociagu-kilka-osob-ciezko-rannych,1544933.html?playlist_id=19913
@BongoBong: To ciekawe, bo każdego, kto mówi prawdę o "religii pokoju" nazywają faszystą i nazistą głoszącym mowę nienawiści.