Wpis z mikrobloga

#seriale Mirko pomóżcie. Kiedyś oglądałem taki amerykański serial i chciałbym zobaczyć czy wyszedł kolejny sezon. W pierwszym odcinku główny bohater, były żołnierz został oskarżony o zabicie kogos na służbie. To był juz chyba jego drugi raz. Sprawę przegrał i dostał 1$ odszkodowania do zapłaty. Był chyba rozwiedziony, miał córkę i wille na wzgórzu wybudowana za kasę od jakiejś bodajże wytworni filmowej ktorej sprzedał swoją historie czy cos takiego.
  • 6
@Wiedmolol: Tak, ogólnie z tego co pamietam, to sadził sie z żona zabitego, czy kimś innym z rodziny. Wyszło na to ze chyba przekroczył uprawnienia, ale gdyby tego bie zrobił to najprawdopodobniej by zginał, bo ten którego zbił był poszukiwanym kryminalista. Sad musiał wiec dać mu jakaś grzywnę i wyszło ze ma zapłacić 1$. Adwokatka poszkodowanej miała pózniej na ta karę wywalone bo ona i tak swoją zapłatę wzięła. Mogłem cos
@Wiedmolol: Ogólnie serial był ciekawy wg mnie. No i potem bohater nie był zadowolony z wyroku, bo stawiało go to w świetle winnego a wg niego nie przekroczył uprawnień i musiał go zabić aby samemu przeżyć