Aktywne Wpisy
pevka +83
Tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi Boxdela. Sam jakoś do 20 roku życia byłem niedojrzały i popełniałem masę błędów, więc to że jako pełnoletnia osoba pisał takie głupie teksty do nieletnich nie powinno go po tylu latach skreślać, jeśli faktycznie dojrzał i nikogo nie skrzywdził. Nie jestem w stanie uwierzyć, że rzeczywiście jest pedo. Nie sądze też, że #!$%@? kogoś, że wiedział ale nie powiedział jest dobre. Fakt, prawnie powinien to zgłosić,
Mam 32 lat. Jestem ładna, zadbana. Zarabiam 60k miesięcznie w branży związanej z marketingiem. Cały czas spędzam przed komputerem. Jestem nieśmiała i nigdy nie byłam w związku.
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Staż: w sumie to 3 lata. Rok świniomasy i bezsensownego ćwiczenia, potem rok ostrej redukcji (ze 107kg do 82kg) i rok sensownego budowania masy (do 92.5kg) i sensownej redukcji (wymiary poniżej). Przed siłką w zasadzie nie uprawiałem żadnego sportu.
Aktualne wymiary:
Wzrost: 193 cm
Waga: 84.7 kg
Klatka: 101 cm :/
Pas: 80 cm
Udo: 58 cm
DT: 210-220g białka, tłuszcze 90g, węgle 200g
DNT: jak wyżej tylko minus 40g węgli
Co dalej? Dalej #!$%@?ć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za rok kolejne zdjęcie.
btw. sprzedam opla
MC: 140
Przysiad: 105
Plaska - nie robię wiec nie wiem
Żołnierskie - nie pamiętam ale slabo