Wpis z mikrobloga

@Choir jezus, przestań wyzywać ludzi bo mają teorię (zapewne przeczytaną w necie od ekspertów). Jeśli teoria się potwierdzi to będzie dobrze dla nich, jeśli nie, to życie. Któraś strona musi się mylić ale wyzywać ludzi którzy po prostu myślą i kombinują co się dzieje, od spierdonów to mega słabe. Bo dokładnie można odbić argument, że Ty też nie jesteś pewien ze tak nie jest i tez jesteś spierdonem :P
@sorek ale ja nie jestem pewien, ze tak nie jest, ja sie nie smieje z ludzi, ktorzy maja teorie, tylko z tych, ktorzy ja forsuja jako pewnik. Juz od drugiej w nocy zaczely sie pojawiac komentarze w irytujaco pewnym siebie tonie, ze to false flag i nie ma innej opcji, to pewne jak smierc. Zawsze mnie takie bawienie sie w jasnowidza #!$%@?, a dopelnia to jeszcze banda agresywnych pajacow, ktorzy cali zapluli
@Choir: bo oczywiście ty wiesz lepiej xD wielki #!$%@? wykopowy specjalista od turcji postawił wyrok i #!$%@? koniec rozmowy on ma racje a reszta #!$%@?ć. Armia robi przewrót i daje się pokonać paru policjantom i cywilom xD

#bekazpodludzi
@Choir: rozgryźć? Niektóre zabiegi są dość oczywiste, chodzi o pozory i niemożność wytknięcia palcem i stwierdzenia "on to na pewno zrobił", jesteś nowy na tym świecie? Poczytaj sobie historię starożytnego Rzymu czy Grecji. Takie akcje odchodziły tam tuzinami.