Aktywne Wpisy

dawid-hopek +43
Bariera złamana to i wymagania wzrosły
źródło: temp_file7703330832300886842
Pobierz
mickpl +864
Amerykańskie indeksy tąpnęły bo pojawiła się informacja, że Chiny odpaliły własny model językowy, wykorzystując (prawdopodobnie) zapasy starszych wersji chipów nvidii. Dwa mocarstwa walczą w wyścigu ej aj, aż paski w pompie grzeją.
Polsce to nie grozi, bo nasze Ministerstwo Rozwoju nie zajmuje się takimi błahymi sprawami jak dostęp do półprzewodników, przez co ostatnio USA osadziły nas w Tier 2 limitów, co oznacza, że mamy limit na sprowadzanie takich H100 od nvidii na
Polsce to nie grozi, bo nasze Ministerstwo Rozwoju nie zajmuje się takimi błahymi sprawami jak dostęp do półprzewodników, przez co ostatnio USA osadziły nas w Tier 2 limitów, co oznacza, że mamy limit na sprowadzanie takich H100 od nvidii na

Wstyd, takiej kompromitacji w wykonaniu polityka nie widziałem od dawna. Obyś chamie się doigrał.
ZNALEZISKO
#4konserwy #2zdrajcy #neuropa #mariankowalski #ruchnarodowy #korwin #woodstock #brudstock
źródło: comment_uneAROrxG98MAJfIHmkyM7TdLy4Ibcmr.jpg
PobierzIdol dresiarstwa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@graf_zero: Ktoś kto kandydował na prezydenta jednak jest wart wspomnienia gdy próbuje grać na tak niskich instynktach. Ja się czuję zawiedziony mimo iż na niego nie głosowałem i nie zamierzałem nawet.
Co najwyżej kowalski jest obrazowym reprezentantem środowiska narodowego.
Ale jako ilustracja, nie osoba.
@Wotto: aha.
@ludzik: Podobna sprawa gdyby każdego biorącego udział w marszu niepodległości nazywać zjebem czy coś...
kiedyś na woodstocku poznałem bardzo sympatyczną parę gejów i ich 5-cio letniego synka. Mieli cudowne poczucie humoru, spali razem w namiocie obok mojego. Pewnego razu chcieli się r----ć i poprosili żebym zabrał Pawełka na spacer - poszliśmy na koncert Behemota, niestety stałem przy barierkach z małym na barkach i dostałem potężną dawkę gazu musztardowego. Broniłbym się, ale po tabletkach z marichuaną miałem zwiotczałe mięśnie. Jak się obudziłem to mały
@Goofas: tede (ktorego notabene nie lubie jako artysty) kiedys trafnie opisal w wywiadzie wlasnie ten paradoks (w kontekscie fejmu bonusa bgc), ze do niedawna wiejscy idioci byli znani tylko lokalnie. teraz, w dobie fejsbukow, twitterow itp. takie wypowiedzi trafiaja do szerokiej publiki, a w kazdej okolicy znajdzie sie jakas grupa
@paziu: Ja nigdy nie ukrywałem,