Wpis z mikrobloga

Popatrzcie, jak Kowalskiemu odwaliło. Właśnie porównał uczestników Przystanku Woodstock do bydła. Co jak co, ale znam tam wielu porządnych ludzi, chętnych życia i zabawy - Wy zapewne też albo znacie, albo jesteście jednymi z nich - czy to jest powód, by tych ludzi nazywać bydłem?
Wstyd, takiej kompromitacji w wykonaniu polityka nie widziałem od dawna. Obyś chamie się doigrał.
ZNALEZISKO

#4konserwy #2zdrajcy #neuropa #mariankowalski #ruchnarodowy #korwin #woodstock #brudstock
p.....9 - Popatrzcie, jak Kowalskiemu odwaliło. Właśnie porównał uczestników Przystan...

źródło: comment_uneAROrxG98MAJfIHmkyM7TdLy4Ibcmr.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Serio uważasz że wpis jakiegoś Kowalskiego na temat woodstocku na FB jest wart komentarza?

@graf_zero: Ktoś kto kandydował na prezydenta jednak jest wart wspomnienia gdy próbuje grać na tak niskich instynktach. Ja się czuję zawiedziony mimo iż na niego nie głosowałem i nie zamierzałem nawet.
  • Odpowiedz
@ludzik: Sam fakt że kandydował na prezydenta nie stawia go szczególnie wyżej.
Co najwyżej kowalski jest obrazowym reprezentantem środowiska narodowego.
Ale jako ilustracja, nie osoba.
  • Odpowiedz
Jak w tym kraju ma być normalnie skoro pod niemal każdym postem na FB dotyczącym #woodstock jest gównoburza?

@ludzik: Podobna sprawa gdyby każdego biorącego udział w marszu niepodległości nazywać zjebem czy coś...

i ten czlowiek chcial byc prezydentem
  • Odpowiedz
@piksel169:
kiedyś na woodstocku poznałem bardzo sympatyczną parę gejów i ich 5-cio letniego synka. Mieli cudowne poczucie humoru, spali razem w namiocie obok mojego. Pewnego razu chcieli się r----ć i poprosili żebym zabrał Pawełka na spacer - poszliśmy na koncert Behemota, niestety stałem przy barierkach z małym na barkach i dostałem potężną dawkę gazu musztardowego. Broniłbym się, ale po tabletkach z marichuaną miałem zwiotczałe mięśnie. Jak się obudziłem to mały
  • Odpowiedz
@piksel169: pisałem już raz o tym, nie wierzę, że to konto prowadzi sam Marian bo całkowicie co innego wrzuca, a co innego mówi na spotkaniach (np wpisy Korwina są zbieżne do postów na Facebooku). Te posty są poniżej godności Mariana. Jak dla mnie to konto założył jakiś gimb za czasów gdy Marian był w RN i tak pozostało. Konto nawet chyba nie jest zweryfikowane
  • Odpowiedz
Jest jeszcze gorzej... Są ludzie którzy na niego głosowali... I go namiętnie obserwują pałując Wiplera do każdego jego dresiarskiej odzywki...

@Goofas: tede (ktorego notabene nie lubie jako artysty) kiedys trafnie opisal w wywiadzie wlasnie ten paradoks (w kontekscie fejmu bonusa bgc), ze do niedawna wiejscy idioci byli znani tylko lokalnie. teraz, w dobie fejsbukow, twitterow itp. takie wypowiedzi trafiaja do szerokiej publiki, a w kazdej okolicy znajdzie sie jakas grupa
  • Odpowiedz
z tego tez mam zawsze beke. ciekawe czy ci, ktorzy narzekaja na woodstock (a zazwyczaj jest to prawa strona) i oceniaja festiwalowiczow przez pryzmat malej grupy punkow spiacych na betonie czy ludzi schlanych do nieprzytomnosci, rownie chetnie by ekstrapolowali zachowanie grupy wandali na marszu niepodleglosci na wszystkich jego uczestnikow. a jeszcze roznica jest taka, ze ta woodstockowa "patola" nikomu nie wadzi, w przeciwienstwie do chuliganow.

@paziu: Ja nigdy nie ukrywałem,
  • Odpowiedz
@piksel169: bo jedyną prawilną zabawę według nacjololo jest n-----------e się po meczach albo krojenie i przykładny w------l frajerów z osiedla
  • Odpowiedz