Aktywne Wpisy
Lewusx +36
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +61
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
Staję przed wyborem między mechatroniką na wydziale elektrycznym na Politechnice Wrocławskiej, a Mechaniką/Mechatroniką na wydziale mechanicznym na Politechnice Poznańskiej. Jestem niedaleko punktowo i jestem na 90% pewny, że dostanę się zarówno na pwr, jak i pp w drugiej rekrutacji(na pwr zabrakło 10pkt, na pp 572 punkty, a rok temu minimum to 440).
Zdaję sobie sprawę,że żeby coś osiągnąć po polskich uczelniach trzeba robić coś ponad program,więc dobrze byłoby, gdyby aż tak wiele na tej politechnice nie wymagali(dali szansę rozwijać się z innych aspektów). Oprócz jestem osobą która na pamięć uczy się z przymusu, ale bardzo lubię kombinować i samemu chodzić do wielu wniosków. Do Poznania mam bliżej, ale nie jest to większy plus.
Który wydział byłby dla mnie bardziej odpowiedni, elektryczny pwr, czy mechaniczny pp?
#studbaza #pwr #politechnikapoznanska #politechnika #pp #inzynieria
@Klasowy_Mongol: jako student 2 roku, w październiku już 3 roku mechatroniki na PP powiem, żebyś uciekał od tego kierunku na naszej uczelni w takim razie jak najdalej.
Jak chcesz jakieś info jak wyglądają te studia na 4 pierwszych semestrach to wal śmiało pw.
Pierwsze lata trzeba dość dużo czasu poświęcić uczelni, ale dobry wstęp się przydaje i nie warto go olewać. Później jest już dużo wolnego czasu bo plan jest luźny, można robić jakieś projekty albo pracę z doskoku
Komentarz usunięty przez autora
@Powuyo jest, przecież że jest. Ale nie wiem co na zipie mają, bo tam nie studiowałem