Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
#pokazmorde #piternamajorce #emigracja #majorka #heheszki
@KrakusPL:
@Sorcerer001 Gdy pływa się z maską i rurka można zarówno pływać z rurka nad wodą i pod wodą. Wystarczy wstrzymać oddech i nurkować a po wymurzeniu, wydmuchuje się wodę z rurki i dalej można pływać. Myślałem, że to oczywiste no ale cóż :P
Maska bedzie mu dalej parowac, jesli nie schlodzi twarzy do temperatury wody. [;
@piter91r Tak, masz ja wyjac bo majac faje w buzce w wodzie nie mozesz wyrownac cisnienia jak zejdziesz lub chcialbys glebiej. Jak dostaniesz samby (zemdlejesz) to fajka dziala jak rurka do tracheotomi, od razu zalejesz pluca pod korek woda. Specjalisci od siedmiu bolesci, a teraz elo
Edit: Dobra, nie sprawdzilem że emigrowales xD