Aktywne Wpisy
thority +23
prawiczek92 +26
Jak pojechałem do #warszawa w sylwestra to wpierw spotkałem się z @suche_gacie na piwko, wcześniej wypiłem kilka na odwagę,potem każdy poszedł w swoją stronę i zagadałem do przemiłej Ukrainki co nawet postawiła drinka i się całowaliśmy a wy zazdrosni #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde #sylwesterzwykopem #sylwester #podrywajzwykopem
Aresztowano kilkadziesiąt osób protestujących (przeciwko policyjnej przemocy) na prywatnej posesji, gdzie zaprosiła ich właścicielka terenu. Część aresztowanych najpierw wypchnięto z posesji na drogę a potem aresztowano za blokowanie tej drogi
http://www.wykop.pl/link/3267093/usa-wlasnosc-prywatna-jest-swieta-nie-wtedy-kiedy-jestes-czarny-eng/
#mirkospam #neuropa #4konserwy #polityka
W naszej pięknej polszy policja też się nie bawi z demonstrantami tylko twardo prowadzi interwencję więc nie widzę tu nic dziwnego.
Moim zdaniem kolor skóry
przede wszystkim to nielegalne co zrobiła policja, ale oni są bezkarni, pomijam już fakt łamania demokracji w ogólnym sensie
nie, oni tylko wykonują rozkazy rasistów.
tzn gdybym był prawakiem to mógłbym spokojnie napisać ze czarni są rasistami i nienawidzą czarnych, przecież polska