Wpis z mikrobloga

#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #namarincontent #namaringotuje #jedzenie #leczo #tworczoscwlasna #foodporn #food

Leczo

Nie wyszło jak w domu ale składniki nie te same na emigracji. No i to moje pierwsze leczo po rocznej przerwie.

1. Papryka (czerwona, zielona, pomarańczowa).
2. Pasta Chilli.
3. Kiełbasa podwawelska.
4. Cebula.
5. Pieczarki.
6. Pomidory krojone z chilli.
7. Czosnek.
8. Świeża bazylia.
9. Cukinia.
10. Koncentrat pomidorowy.
11. Przyprawy (bazylia, majeranek, papryka słodka z proszku, odrobina cukru i soli).
12. Oliwa z oliwek.
Namarin - #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #namarincontent #namaringotuje #jedzenie...

źródło: comment_MCZChmfeVwEm8hZ3sWIH2n8VnQRSt5It.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@ludzik: filtru żadnego nie nakładałem, tylko ostrość poprawiałem, może to wina aparatu chociaż sam kolor lecza jest taki czerwony.

Nie istotne w sumie.
  • Odpowiedz
@Namarin: Bądź mną, Anon lvl 28. Odkąd pamiętam mój stary był fanatykiem leczo. Odkąd #!$%@? pamiętam tylko to gotował. Zaczęło się niewinnie, jakoś za komuny jak pojechali z matką i starszym bratem na Węgry. Tak mu #!$%@? posmakowało, że #!$%@?ł cały garnek miejscowemu Makłowiczowi i #!$%@?ł razem z matką i bratem do malucha, po czym zaczął #!$%@?ć. Do dziś matka opowiada jak w bananem na ryju #!$%@?ł chochla za chochlą aż
  • Odpowiedz