Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
radek7773 +377
PS. Już któryś raz kasuję tego posta, bo o tagach zapominam :/
#pytanie #praca #emigracja
co je dokładnie niepokoi?
"Najciekawsze" historie słyszałem o agencji która się nazywa pollux
Wiem, że NL-Jobs w biurze w Maasdijku przyjmuje na miejscu bez konieczności podpisywania umowy w Polsce. Ale jest to przeciętniak, przez którego pracuję i sam jestem ciekawy jakie są jeszcze agencje przyjmujące w Holandii na miejscu. Twoje koleżanki pewnie by przyjęli ale czy byłyby zadowolone na "wiekówce" ? jedna osoba trafi na lepszą pracę inna trafi na greenpack... czyli kijowo.
Jeśli ktoś mógłby polecić inne agencje byłbym wdzięczny, ponieważ
Jest to pakowalnia warzyw, głównie pomidorów, gdzie pracuje się 5 dni w tygodniu. Te dwa dni wolne wypada różnie, raz w środku tygodnia, różne wariacje są. Pod względem pracy to jest to stawka około 8,8 E/h brutto dla ludzi +23 lat, zawsze płatna 100% nawet w nocy, a co dopiero dla wiekówki...
Nie pracuję tam ale znam ludzi tam pracujących.
Pozdrawiam
Pozdrawiam również, dobrej nocy. :)
Komentarz usunięty przez autora
Fajnie jakby się ktoś podzielił informacją na temat agencji przyjmujących przez biura w Holandii, bez konieczności podpisania umowy w Polsce bo temat stanął na niczym :>