Aktywne Wpisy
cleopatre +98
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Dinth +69
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po
"- Za 10 lat chcielibyśmy mieć milion samochodów elektrycznych w naszych miastach - powiedział szef resortu energii-"
"Międzynarodowa Organizacja Zdrowia opublikowała niedawno raport dotyczący czystości powietrza. Wśród najbardziej zanieczyszczonych 50 miast Unii Europejskiej są 33 polskie. Usunięcie z miast części samochodów spalinowych pomoże rozwiązać ten problem"
do poczytania:
link1
link2
Dotarłem też do materiałów na TVN i to co usłyszałem w materiale na dole strony (od 4:35) mnie wku*wiło i wgniotło w fotel. Jak można takie głupoty gadać?
link do TVN
Spoiler:
Wymiana baterii w Nissanie Leaf - jednym z najpopularniejszych samochodów elektrycznych w Europie to koszt około 20 tys zł, koszt pojazdu zaczyna się od 128 tys zł, źródło bateria źródło pojazd
dodam też tag #tesla bo jesteście właściwie jedynym tagiem na który warto wrzucać info o samochodach elektrycznych. Inne tagi mają po kilka obserwujących ( ͡° ʖ̯ ͡°) Macie bagażnik Tesli S jakby co ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dodam jeszcze, że zużyte baterie samochodowe mogą posłużyć jako magazyny energii dla domów. Dla przykładu z Leafa http://insideevs.com/larger-energy-storage-build-from-recycled-nissan-leaf-batteries-shown-off-at-data-center/
Podobnie też już chce robić BMW z bateriami z i3.