Aktywne Wpisy
Minieri +190
Jaka paruwa wariacie?
”Spragnionych napoić, głodnych nakarmić" - nasze motto sobotnich nocek na stacji. Nie ma większej satysfakcji niż uśmiech #!$%@? klienta o 3:00 po tym jak mu odpicowałeś git hot doga. Ludzie serio nam dziękują że im życie ratujemy po baletach xD To wbrew pozorom ważna społecznie praca.l ( ͡º ͜ʖ͡º)
”Spragnionych napoić, głodnych nakarmić" - nasze motto sobotnich nocek na stacji. Nie ma większej satysfakcji niż uśmiech #!$%@? klienta o 3:00 po tym jak mu odpicowałeś git hot doga. Ludzie serio nam dziękują że im życie ratujemy po baletach xD To wbrew pozorom ważna społecznie praca.l ( ͡º ͜ʖ͡º)
Piotropatra +6
Ku chwale zbanowanego @Graner #listaobecnosci #listygranera #nocnazmiana 3:00:00 [*]
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
#oswiadczenie #pdk
Skok z HDD na SSD to jak przejście przez portal do oazy spokoju i wszystkiego co dobre, np. trufle
Mam od 2 miesięcy ssd wsadzony w laptopa, a hdd w kieszeń zamiast cd romu, ale nie mam na nim nic, 256GB puste, bo kupiłem upalony żeby mi szybciej komp chodził, a tak naprawdę nie umiem nic z tym zrobić bo tam nie ma systemu :/ Tylko pusty dysk lol
Osobiście jestem sceptykiem ssd, w sensie, w moich domowych warunkach, ale nie mogę przejść obok ich wielu zalet. Ale jednak wolę pojemność nad szybkość, w jednym laptopie mam 750gb, drugi ma 1tb, a
Swoją drogą system postawiłem od zera w 30 minut. Nie to co kiedyś pół dnia walki ze sterownikami.
Polecam ten styl życia.
Wystarczy.
ale teraz bym chętnie zbanował tych którzy mi mówili że niewiele taki dysk da xd
eu4 odpala sie w kilka sekund ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no ale jak masz tonę programów to fakt ( ͡° ʖ̯ ͡°) moja winda 7 z 2013 błaga mnie o format ale niczego nie sformatuje bo trzy dni by mi to zajęło
W międzyczasie będziesz mógł je sobie powoli instalować na SSD.
Komentarz usunięty przez autora
I mogę przy uruchamianiu kompa normalnie wybrać sobie który system ma wstać?
Ogólnie też myślałem, że będzie gorzej. W pierwszej chwili chciałem klonować system, ale szkoda zachodu. Postawiłem od nowa i nie żałuję. :)
tylko będzie do tego potrzebny pc żeby móc te dyski pokopiować