Aktywne Wpisy
WielkiNos +304
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +711
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Jak ktoś szuka chińskiego flagowca w budżecie około 300 dolanów to niech bierze ZUKa Z2.
Ten telefon to jest kurde mistrzostwo świata!
Miałem #mi5 i może mu buty czyścić. Polecam!
Sorki za obsuwe ale na wakacjach byłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Link do galerii - http://imgur.com/a/7j6D3
Niebawem napiszę parę słów mojej recenzji. Zawołam.
@schreder: co mnie denerwuje?
- nie wiem jak wyłączyć mechanizm podkreślania błędów we wprowadzanych smsach/wpisach/w przeglądarce. Niby znalazłem stosowną opcję w menu konfiguracyjnym... ale nie działa :)
- nie rozgryzłem jeszcze mechanizmu w jaki działają powiadomienia wywalane na ekranie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Cena: $179.99
Opis: Android 6.0, Snapdragon 820, 13.0MP + 8.0MP Cameras, 4GB RAM + 64GB ROM
Link: Lenovo ZUK Z2 64GB International Version
Kupon jest na tej stronie: Klik