Wpis z mikrobloga

Mircy, jak może wiecie (jak ktoś czyta opisy profili to wie na pewno), pomogłam kilkunastu osobom znaleźć i/lub poprawnie skonwertować ciężko dostępne książki, tym razem ja mam prośbę; ma ktoś z Was dostęp do drugiej części - swoją drogą - świetnego Shantaramu Robertsa, czyli do Cienia Góry (po polsku) tego samego autora? Ebooka chyba nie ma, więc zostaje skan i późniejszy OCR, po czym konwersja.

MatkiBoskiejPieniężnej mam dopiero 18go, a aż mnie rozrywa żeby przeczytać... Mogę się odwdzięczyć za wirtualne 'wypożyczenie' w następujące sposoby:

- dozgonną wdzięcznością, niezależnie ile do zgonu zostało;
- szerokim uśmiechem na widok linku do ściągnięcia jej w dowolnym formacie, dam sobie radę;
- subem, komciami i lajkami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
- zapewnieniem uznania u Wielkiego Przedwiecznego;
- utwierdzaniem Cię w przekonaniu, że jesteś dobrym człowiekiem, bo sharing is caring

I w dodatku oddam wypożyczony plik w terminie! #heheszki ;)

A tak na serio - wiecie o co chodzi, jak ktoś może pomóc to całuję po stópkach.

#ksiazki #prosba #piratujo
Pobierz M.....u - Mircy, jak może wiecie (jak ktoś czyta opisy profili to wie na pewno), pomo...
źródło: comment_MPG5qfyCdVZH3QBRbYjIK9J0H0y1o9bo.jpg
  • 9
@MPTW: już jest na pebx? Szukałam i nie było, aż w tym momencie odpalam wareza i sprawdzam. :} Jak tylko coś będzie, no to czekam jak na szpilkach na link. :D

edit: nie widzę, ale jest biografia Einsteina Isaacsona, ŁOOOO, otrę chyba nią łzy