Aktywne Wpisy
blinkarA +96
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
przeczki +15
Czy wycinanie metek z ubrań ze względu na to, że mnie drażnią to ewidentny objaw autyzmu? #autyzm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Od dłuższego czasu interesuję się wysyłaniem newsletterów. Poza tym sporo piszę - dla pracowników (prowadzę małą firmę IT) oraz dla klientów (poradniki, objaśnienia, strategie, podsumowania). Szczerze mówiąc, pisanie to dla mnie jedna z przyjemniejszych czynności. Kilka osób zwróciło uwagę na to, że całkiem nieźle mi to wychodzi i powinienem częściej to robić. A nawet kiedyś wygenerowałem na wypoku truestory na około 2200 plusów, które potem stało się pastą ( ͡° ͜ʖ ͡°) To mocna pozycja w pisarskim CV... Jestem nastawiany nieco sceptycznie, w końcu sieć już pęka w szwach, a szum informacyjny rośnie z każdą sekundą. Mimo wahania, pomyślałem, że mógłbym spróbować połączyć tworzenie newslettera z pisaniem. W tym miejscu chcę prosić Was o pomoc. Tematów do pisania jest wiele, a mnie chodzi po głowie kilkanaście konkretnych. Pomożecie wybrać? Stworzyłem prostą ankietę, będę wdzięczny za każdą odpowiedź, która pomoże mi obrać kierunek ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
https://docs.google.com/forms/d/1qNhCfl7HICBHZ-xtjEpksdGdNP7Cdr_ced2NzKAh7WA/viewform?c=0&w=1
#marketing #ankieta #pytanie #internet #biznes #pieniadze #pomocy
@Randy_Marsh: będę starał się nie zamieszczać porad, raczej skupię się na prawdziwych sytuacjach z "życia" ( ͡° ͜ʖ ͡°)