Aktywne Wpisy
Lukardio +85
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +634
bo jest kiepski w myśleniu o drużynie, gra egoistycznie (wczoraj strzelił w siatkę, zamiast stworzyć 100% sytuację dla nadbiegającego kolegi), przed dogrywką też oddalił się od swojej drużyny i leżał z własnym masażystą.
oprócz tego wydaje się być bardzo arogancki, jak coś mu nie wychodzi to strzela miny i szuka winnych wszędzie tylko nie u siebie.
a najlepszego na świecie sportowca powinna cechować nie tylko wiara we własne możliwości i pewność siebie, ale także pokora. u Ronaldo tego nie ma, przynajmniej w grze reprezentacyjnej.
#mecz #oswiadczenie #euro2016 #pilkanozna
@alejandra15: A mi się wydaje, że to ambicja, a nie arogancja. To nie są miny skierowane do kogoś, on ma pretensje do siebie, jest perfekcjonistą.
Nie mówię już o takich oczywistościach, jak mocno absorbuje obrońców, że zwykle jest pierwszym do założenia pressingu, parę razy zmusił wczoraj naszych
@rooger: Ronaldo poświęcił całe swoje życie temu, żeby być tym kim jest. Jest cholernym perfekcjonistą i zawsze złości się na siebie. Niestety takie złości nawet na siebie rozwalają trochę drużynę i powinien nad tym panować bardziej.
Bo leżał z masażystą po 120 minutach gry gdzieś na uboczu ? Bo "WYDAJE" Ci się arogancji ? To są argumenty ?
Przykleiłbym Ci parę screenów ze StatsZone'a, w których akcjach ofensywnych zakończonych strzałem kolegów Ronaldo brał udział i jak kreuje gre, ale po co ? WYDAJE CI
Ludzie oceniają Ronaldo przez pryzmat tego jak się o nim mówi na całym świecie. Łatwo jest ocenić i
pozdrawiam cię januszu