Aktywne Wpisy
qluch +30
kisnę z tego jak p0stęp0wa część wykopu ujada na #konfederacja. Kisnę z tego, jak #neuropis jest niezdolny do niczego, żeby przeciwdziałać nieuniknionej przegranej 0p0zycji. Kisnę z:
- obrońców d***kracji którzy chcą odebrać prawa wyborcze 40% młodego pokolenia Polaków, bo nie podoba się im na kogo głosują,
- obrońców tolerancji, którzy tę grupę wyborców nazywają incelami i okazują jej kompletny brak szacunku,
- obrońców wolnego rynku, którzy za alternatywę dla #konfederacja przedstawiają
- obrońców d***kracji którzy chcą odebrać prawa wyborcze 40% młodego pokolenia Polaków, bo nie podoba się im na kogo głosują,
- obrońców tolerancji, którzy tę grupę wyborców nazywają incelami i okazują jej kompletny brak szacunku,
- obrońców wolnego rynku, którzy za alternatywę dla #konfederacja przedstawiają
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Bardzo lubię czytać wpisy i przemyślenia pewnego Mirka. Kilka razy przyznawał w nich, że czuje się samotny i pewnie nigdy nie znajdzie dziewczyny. Napisałam mu priv, że chętnie bym go poznała, bo podobnie patrzę na świat. Zablokował mnie i dalej pisze o swojej samotności... #damskiprzegryw #przegryw
─────────────────────
· Akcje:
Bardzo lubię czytać wpisy i przemyślenia pewnego Mirka. Kilka razy przyznawał w nich, że czuje się samotny i pewnie nigdy nie znajdzie dziewczyny. Napisałam mu priv, że chętnie bym go poznała, bo podobnie patrzę na świat. Zablokował mnie i dalej pisze o swojej samotności... #damskiprzegryw #przegryw
─────────────────────
· Akcje:
#linux
Tak czy siak system na pendrive to dobry pomysl jako RescueOS. Do codziennej pracy to niezbyt dobre rozwiazanie.