Aktywne Wpisy
p0melo +657
Rząd testuje centralny system do umawiania wizyt do lekarza na NFZ. Trzymanie terminów dla znajomych, wpychanie rodziny przed kolejką po wdrożeniu tej aplikacji może być utrudnione.
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2
źródło: Image
Pobierz
Ale to jest złoto, dlaczego ja to dopiero teraz odkryłem...
Chodzi o płacenie za paliwo apką przy dystrybutorze.
Kończę tankować, odkładam pistolet, skanuję kod qr, akceptuję płatność face-id i odjeżdżam.
Bez kolejki.
Bez pytań o kawę.
Bez pytań o płyn do spryskiwaczy w cenie złota.
Chodzi o płacenie za paliwo apką przy dystrybutorze.
Kończę tankować, odkładam pistolet, skanuję kod qr, akceptuję płatność face-id i odjeżdżam.
Bez kolejki.
Bez pytań o kawę.
Bez pytań o płyn do spryskiwaczy w cenie złota.
źródło: Orlen-Pay-5
Pobierz

#tinder #logikarozowych #logikaniebieskich
Witajcie. Mam do was pytanie. Czy szukajac mirabelek na #tinder liczycie wyłacznie na #ungabunga? Czy sa tacy co kierują się rozumem, a nie ptaszkiem i chca kogos znaleźć na dłużej?
Z tego co tu czytam to wyglada na to, ze wiekszosc ma instynkt zwierzęcia.. Czy tylko ja glupi wierze w to, ze sa jeszcze jakies fajne dziewice w wieku 19-23?
Z mojej perspektywy lajkuje 'naturalne' studentki 7/10 i w gore co stanowi ~7-10% moich lajkow. Jak widzę w opisie adres snapa albo instagram to od razu w lewo chocby niewiem co. Atencjuszkom dziękuję. Podobnie z wywalonymi bimbałkami na głownej fotce. Troche par mi dobrało, ze 40 przez kilka dni. (duze miasto).
Czy jakis #rozowy tez moze sie wypowiedziec jak wy na to patrzycie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
tylko ostatnie przegrywy z długimi włosami po dupe co chodzi w golfie
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak ktoś się kieruje rozumem to nie szuka dziewczyny przez coś takiego.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Inna sprawa, że trzeba mieć szczęście, żeby się do nich "przekopać" ;)