Aktywne Wpisy
Pan_Slon +59
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://store.playstation.com/#!/pl-pl/popularne-w-japonii/cid=STORE-MSF75508-BINJ2016
#visualnovel #konsole #randomanimeshit
BTW szkoda, że Persona 3 FES w PALu jest taka droga (300zł, a ta jest chyba najbogatsza)
Faktycznie to Persona 3 ma ten minus że zrobili 2 różne rozszerzone wydania. FES jako pełny z contentem "Answer" i na bodajże vita w którym wycieli "Answer" ale dali opcję grania postacią żeńską i zrobili to typowo pod 'female'
Jak patrzę na ceny P3FES to mi się nóż w kieszeni otwiera - 300zł w wersji PAL, wersję NTSC widziałem na Allegro za 130zł (ale na FMCB importa nie odpalę, poza tym ma słabszą okładkę niż wersja
FES generalnie strasznie zdziera i tak właściwie nie wiem za co. Sama Persona 3 ok jest dobra ale zawartość którą wprowadza FES? Nic szczególnego. Poza paroma drobiazgami w głównej rozgrywce daje Answer który mi osobiście do gustu nie przypadł i uważam za dość słaby. A nawet bardzo słaby porównująć z główną rozgrywką.
W każdym razie, jak chce się mieć pełną możliwość ogrywania japońszczyzny, trzeba zainwestować w konsolę, bo w takie gry z serii Yakuza pograsz tylko na Plejce (co najwyżej emulacja 1 i 2 z PS2)
Eh musze zakupić ps4 między innymi dla Persony 5 która ma być najdłuższą i najlepszą ze wszystkich dotychczasowych.
P5 ma też wyjść na PS3
Danganronpa jakoś mnie nie kręci. Próbowałem się przemóc bo taka chwalona i nic z tego.