Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
W związku z tym mam do was pytanie. Czy naprawdę według was wcześniej (zdjęcie po lewej) wyglądałem lepiej? Jeśli tak, to zastanówcie się lepiej nad tym jak wygląda wasze życie...
Wołam tagi jak ostatnio: #modameska #menswear #rozowepaski #rozowypasek
I przy okazji: przegryw to stan umysłu.
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne co bym zmienił to spodnie i zegarek na lewą rękę
I uwaga na p---------e wyżej, aż muszę wstawić ten obrazek.