Aktywne Wpisy
TeselACC +614
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +662
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
#prawojazdy
Komentarz usunięty przez autora
@Laaq: kekłem, bo ucząc się jeździć trafiłem na równoległym na 3 innych kursantów- instruktorzy sie prawie polali ze smiechu
@Laaq: ale wiesz, że pierwszeństwo jest ustalane przed wjazdem na skrzyżowanie? bo wygląda jakbyś powielał mity, że nie ;>
@Ingvarr100th: To jest dobre. Dasz jakieś źródło?
Kolejność 3,2,1
@noelo_cohelo no to dlatego Ci napisałem że taka sama sytuacja jak z czterema samochodami na takim skrzyżowaniu, ktoś musi pojechać pierwszy.
@NecroGie: @MamutStyle: no właśnie nie wiem, to 2 czy 3 jedzie pierwszy? Oba mają po swojej prawej coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Rozdział 5.7 Art.25 Kodeksu ruchu drogowego się kłania
(1) wjeżdża na skrzyżowanie i zatrzymuje się tak by umożliwić przejazd (2). Teraz (3) ma wolną prawą i może przejechać przez skrzyżowanie. Następnie (2) i na końcu skrzyżowanie opuszcza (1).