Aktywne Wpisy
TeselACC +614
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +662
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
#prawojazdy
dlatego
z http://www.zspigdabrowa.srem.pl/publikacje/brd_2/zasady.htm
Kierujący rowerem A ustępuje pierwszeństwa rowerzyście C, ponieważ obaj znajdują się na drogach równorzędnych względem siebie (zasada pierwszeństwa z prawej strony). Pojazd szynowy B, znajdujący się na drodze podporządkowanej ustępuje pierwszeństwa obu rowerzystom.
1 do połowy, 3,2,1 opuszcza
ty masz prawko czy tylko trollujesz?
A 2 nie musi czekać aż 3 przejedzie?
3 jest zablokowany przez 1
1 jest zablokowany przez 2
2 NIE JEST blokowany przez 3, bo 3 i tak już czeka aż 1 cokolwiek zrobi.
Więc:
2 odblokowuje 1kę (bo pojechał sobie prosto)
1 odblokowuje 3kę (bo skręcił sobie w lewo)
3 jedzie prosto bo go 1ka odblokowała.
@noelo_cohelo: @Ingvarr100th: powodzenia w życiu
obyście zawsze mieli ubezpieczenie przy sobie..
3ka sobie dojeżdża do skrzyżowania, widzi po prawo 1kę co oznacza że musi się zatrzymać. Jedzie sobie 2ka, patrzy ma po prawo 3kę a na wprost jest 1ka. Myśli sobie 2:
1ka zaś myśli sobie tak:
Komentarz usunięty przez moderatora