Wpis z mikrobloga

Mirki mam dylemat. Posiadam telefon w sieci Play, tak samo jak internet mobilny z resztą. Końcem lipca kończy mi się umowa na telefon i zaproponowano mi ofertę przedłużeniową Uwaga - Droższą niż mam. Obecnie płacę 40 zł w tym mam nielimitowane smsy, mmsy i minuty do wszystkich sieci oraz 2 Gb internetu. Zaproponowano mi ofertę za 45 zł z nieliimitowanymi do wszystkich sieci, na stacjonarne i 5 GB internetu. Sorry ale nie. Myślałem, że jako wieloletni klient dostanę lepszą ofertę albo chociaż ze względu na to, że za sam internet mobilny LTE płacę im co miesiąc 89 zł. Myślałem, że chociaż jakiś tablet dostanę a tu g---o. Więc zastanawiam się nad przeniesieniem numeru. Pytanie tylko gdzie? Zaznaczę tylko, że Orange odpada bo miałem już z nimi przykre przejścia, T- Mobile ma słaby zasięg u mnie więc też odpada. Co powiecie o Nju Mobile? Oczywiście Abonament ten chociażby za 39,99. Dobre to? Użytkuje ktoś z Was. Ewentualnie możecie coś innego polecić ? (tylko abonament no i do kwoty max 40 zł)

#telefony #operatorzykomorkowi #orange #play #njumobile #tmobile
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Red_Devil: W Formuła Play na Kartę masz nielimitowane rozmowy+ SMSy + 6GB internetu za 25zł/msc. W Play Internet na Kartę za 45zł/msc masz nielimitowany internet (100GB, potem możliwy lejek 2Mb/s). Po co przepłacać w abo?
  • Odpowiedz