Aktualnie jestem w 3 klasie gimnazjum i musze wybrac szkoly do ktorych chce isc, jednak w tym miejscu pojawia sie problem. Moge isc do Liceum na mat-fiz albo do naprawde dobrego technikum mechatronicznego w miescie obok. W sumie najgorsze jest do, ze przez te 4 lata bede z samymi chlopakami w klasie, do tego te technikum znajduje sie na wiosce 8 tys. mieszkancow, wiec beda tam chodzic raczej takie "wśioki". Dlaczego wybralem owe technikum? Poniewaz maja jedna z najlepszych pracowni mechatronicznych w tym wojewodztwie, maja dobra kadre ksztalcaca, zapewniaja praktyki w Polsce jak i w Niemczech, najlepsi uczniowie moga liczyc w fabryce volkswagena w Polsce lub w Niemczech. A liceum to liceum, dziewczyny, normalni ludzie, w moim miescie, wiec nie bede musial dojezdzac. Wiec wykopki co sadzicie? Gdzie isc?
@Typowy_polak: Stary jak chcesz teraz dupczyć i potem przewracać kotlety w maku to idź do liceum. Jeżeli chcesz być kimś i dopiero później dupczyć to decyzja jest oczywista, co?
Poniewaz maja jedna z najlepszych pracowni mechatronicznych w tym wojewodztwie, maja dobra kadre ksztalcaca, zapewniaja praktyki w Polsce jak i w Niemczech, najlepsi uczniowie moga liczyc w fabryce volkswagena w Polsce lub w Niemczech.
@Typowy_polak: Yhm, wszystko zależy od tego czy wybierasz się potem na studia. Jeżeli tak to wybierz liceum. Ja jestem po technikum - fakt jest mi na studiach dużo łatwiej ale mimo wszystko jestem rok w plecy.
BTW technikum z samymi facetami w klasie to 4 lata chlania i móżdżenia przy sprzętach na pracowniach bo co tam innego można robić : f
@Mehqods: Raczej chce isc potem na studia. Myslalem nad mechatronika (wiem, ze tam jest ostry z-------l) albo nad automatyka i robotyka. Potem wyjechac do Niemiec i bedzie sie jakos krecilo
@Typowy_polak: jestem po technikum,po czym poszedłem na studia,koledzy którzy zaraz po technikum poszli do roboty dostają takie pieniądze o jakich ja inżynier nie moge marzyć przez długi czas, jesli masz ambicję pójść na studia to pomyśl o tym żeby te technikum dobrze uczyło mamtmy, fizyki języka obcego, jeżeli tak jest nawet bym się nie zastanawiał
Typ pokazał się już drugi raz (rzekomo) i nawet oddał strzały w kierunku policjantów i oni go zgubili? Policjant po testach sprawnościowych, uzbrojony kontra 57 letni prawie emeryt który rozpuszcza się w powietrzu. Niesamowite.
Zwracam sie do was z zapytaniem i zarazem prosba.
Aktualnie jestem w 3 klasie gimnazjum i musze wybrac szkoly do ktorych chce isc, jednak w tym miejscu pojawia sie problem. Moge isc do Liceum na mat-fiz albo do naprawde dobrego technikum mechatronicznego w miescie obok. W sumie najgorsze jest do, ze przez te 4 lata bede z samymi chlopakami w klasie, do tego te technikum znajduje sie na wiosce 8 tys. mieszkancow, wiec beda tam chodzic raczej takie "wśioki". Dlaczego wybralem owe technikum? Poniewaz maja jedna z najlepszych pracowni mechatronicznych w tym wojewodztwie, maja dobra kadre ksztalcaca, zapewniaja praktyki w Polsce jak i w Niemczech, najlepsi uczniowie moga liczyc w fabryce volkswagena w Polsce lub w Niemczech. A liceum to liceum, dziewczyny, normalni ludzie, w moim miescie, wiec nie bede musial dojezdzac. Wiec wykopki co sadzicie? Gdzie isc?
#pomocy #pomocymikroby #pomocywykopki #help #helpme
Komentarz usunięty przez moderatora
Argumenty plz :)
@Typowy_polak:
BTW technikum z samymi facetami w klasie to 4 lata chlania i móżdżenia przy sprzętach na pracowniach bo co tam innego można robić : f