@SKYFander: mirko jedyne do czego nawoływało to np. powiedzenie o zdradzie partnerowi szmaty, ewentualnie emocjonalne pogrywanie z nią, a nie wystawianie własności wartej ładnych parę tysięcy (jeśli to wszystko markowe ciuchy) na ulicę
uuu ukarz szmatę, wszystkie kobiety to #!$%@? (oprócz mojej matki)
facet ma dziurę na boku laska mu się odpłaca a to dziwka, zołza, hehe #logikarozowychpaskow przecież to przestępstwo
mirko w formie widzę.
@SKYFander: mojemu kumplowi narzeczona się tak odpłaciła nożyczkami na drogich sportowych ubraniach - za często ze mną jeździł na moto więc wiadomo - "jak ma na imie ta szmata"
@SKYFander: @MissCthulhu: Czy Wy w ogóle czytacie ze zrozumieniem? Laska popełnia przestępstwo (lub po prostu #!$%@?), bo chłopak znalazł inną dziewczynę w ciągu tygodnia od zerwania. Nie wiem czemu zerwali, ale z dostępnych informacji nie wynika by był złym człowiekiem. Gdyby ludzie potrafili czytać ze zrozumieniem to byłoby ok. 50 wojen mniej w ciągu historii.
@NoMercyIncluded: Z drugiej strony, gdyby ludzie nie potrafili czytać niektórych książek to wojen byłoby co najmniej o 254 wojny mniej (dość spore uproszczenie, wiem, ale wiadomo o co chodzi).
źródło: comment_Uj4GwOnkKtP6hUndAFoX9igiJ400ncUy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
mirko w formie widzę.
uuu ukarz szmatę, wszystkie kobiety to #!$%@? (oprócz mojej matki)
facet ma dziurę na boku
laska mu się odpłaca
a to dziwka, zołza, hehe #logikarozowychpaskow przecież to przestępstwo
mirko w formie widzę.
@SKYFander: mojemu kumplowi narzeczona się tak odpłaciła nożyczkami na drogich sportowych ubraniach - za często ze mną jeździł na moto więc wiadomo - "jak ma na imie ta szmata"
Tydzień po
Komentarz usunięty przez autora