Aktywne Wpisy
Smarek37 +4
Van-der-Ledre +95
Tak, to jest ta pora, to sobotni wieczór, czas, w którym my, męczennicy, cierpiętnicy ze świętego tagu jednoczymy się pod symboliczną listą. Jak zwykle, zasady są jasne, jesteś, zapisz się.
#przegryw
#przegryw
#!$%@?, logika mirko. Zrozumcie, że to nie żadna alternatywa, tylko część ludzi nie interesuje tak prostacka rozrywka jaką jest oglądanie w tv biegania i kopania piłki. Nie mówcie mi tu, że fani sportu, bo pewnie 90 procent oglądających mistrzostwa przed nimi nawet 5 piłkarzy ze składu by nie wymieniło. Będę z was cisnął bekę do usranej śmierci, z tłumów kolesi #!$%@?ącymi z żubrami i cipsami do kolegów przed meczykiem, z wywieszania flag na balkonach (na święto flagi żodyn nie wywiesił), z loszek udających, że je piłka interesuje, z tych udawanych emocji raz na kilka lat przy okazji mistrzostw. Prości ludzie mają proste potrzeby i to najlepiej widać przy takich wydarzeniach jak teraz. Ci, którzy mają to w dupie i z was, "fanów piłki" kisną to nie żadna alternatywa czy wywyższanie się, tylko po prostu mamy 1000 lepszych rzeczy do roboty. I później te super oburzone rozmówki w robocie czy na ulicy - "Co, nie oglądałeś meczu? ALE PRZECIEŻ TO MISTRZOSTWA I POLSKA GRA!". Z całego serca życzę polskiej reprezentacji wygranej w ME, niech te polackie gęby januszy wszystkich pokoleń będą uśmiechnięte chociaż przez tydzień.
#pilkanozna #bekazpodludzi #euro2016
@numberxnine Akcja wywołuje reakcję, śmiejesz się z ludzi to licz się z tym, że i oni będą się śmiali z Ciebie.
@Cinkito: bo jest
w kontekście mistrzostw. jak ktoś na co dzień ma #!$%@? na piłkę, nawet na mecze reprezentacji poza turniejami, to trochę śmiech, że nagle się w ludziach kibice rodzą. dla mnie jest to sztuczne.
Co do reszty wpisu, to niestety nic nie zrozumiałeś. Przeczytaj moje pierwsze zdanie. Całość rozchodzi się o reakcję "fanów" piłki na czyjąś odmienną opinię. #!$%@?, aż
@oDjango: ja #!$%@?, właśnie o takich ludziach jak Ty napisałem, nawet wielkimi literami, ale i tak nie dotarło. Gratuluje.
No tak bo ty tak powiedziałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zielony_Ork: nie, bo ten sport to tylko bieganie i kopanie piłki. chyba, że dla Ciebie to coś skomplikowanego.
aha, rozumiem, że jak polacy są na mistrzostwach świata w szachy to też drzesz jape z emocji? Nie? Ale jak to przecież mistrzostwa świata
" Piłka nożna to nie tylko faceci kopiący piłkę na wybiegu, to lata treningów żeby dojść do poziomu, który pozwala grać na międzynarodowym poziomie, to taktyka, ustawienie, dobór składu na konkretny mecz z konkretną drużyną. Tutaj nawet drużyna, która na papierze musi przegrać, może nadrobić ambicją i wolą walki i mecz wygrać i to jest piękno tego sportu."
Co
Komentarz usunięty przez moderatora
1 #!$%@? na piłkę bo 'prostacka rozrywka'
2 Oglądaj chińskie bajki xD
#!$%@? jak kisne xD