Wpis z mikrobloga

@hahacz - jaki spam, teraz masz treść nieodpowiednią.
Odczep się szajbusie, 80% twoich wykopów to w moich oczach crap dlatego 80% na jakie trafie dostaje zakop. Wołaj mnie częściej to częściej będę przeglądał co dodajesz.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skejna: Bylo spam, ale po tym, jak o tym napisalem, zmieniles na tresc nieodpowiednia, co jest rowniez nieprawda. Zakopujesz zlosliwie, najczesciej jako spam, bo kiedys Ci slusznie zwrocilem uwage na nieprawidlowe postepowanie i od tego czasu przyczepiles sie do mnie jak rzep do psiego ogona i zlosliwie zakopujesz moje znaleziska pod falszywymi powodami.
Czy naprawde nie mozesz zachowywac sie porzadnie?

DW: @moderacja @wykop
  • Odpowiedz
@hahacz: Policzyłem spamerze.
Zawołałeś 1216 + 1360 + 1486 +2083 + 1519 + 110 (co tak słabo?) + 678 + 394 + 86 + 397 + 61 + 196 + 220 + 498, razem 10 304 osoby z tagów naukowych tylko po to żeby była #mikroreklama.

Dawaj wołaj moderację, pochwal się jak to przypadkiem Ci tyle tagów wpadło. Dwa plusy, 30 wykopów. Załóżmy że 5x tyle osób chciało mieć
s.....a - @hahacz: Policzyłem spamerze.
Zawołałeś 1216 + 1360 + 1486 +2083 + 1519 + ...

źródło: comment_k7XS2GEUGtZUkHUVtuOWaYPAXTiwqGaV.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@skejna: Nie dawalem Ci zadnych minusow sprzed miesiaca. Zapytaj administracji, jesli nie wierzysz. W odroznieniu od ciebie nie sledze ciebie tak jak ty mnie. W ogole nie interesuje mnie taka wredna osoba jak ty.

Co do wykopów, zaraz dostaniesz informację nieprawdziwą.

@wykop @moderacja Ten user znowu przyznal, ze zakopal umyslnie i celowo pod nieprawdziwym powodem moje kolejne znaleisko oraz obiecuje, ze bedzie to czynil dalej, a nadto jak
  • Odpowiedz
@skejna: Nie rozumiesz, albo udajesz, ze nie rozumiesz sensu dodawania tagow. Po to sie je dodaje, aby o pasujacym do nich znalezisku dowiedzialo sie jak najwiecej zainteresowanych danym tematem ludzi, ktorzy obserwuja dane tagi, dzieki temu nie przegapia interesujacego ich znaleziska. Jest wiec zjawiskiem pozytywnym dodawanie duzej ilosci pasujacych do danego znaleziska tagow.
  • Odpowiedz
@hahacz: @skejna:

Ględzisz o zachowywaniu się porządnie, tymczasem ktoś daje minusy moim komentarzom sprzed miesiąca.

Nie dawalem Ci zadnych minusow sprzed miesiaca. Zapytaj administracji, jesli nie wierzysz.

ej no panowie, ale bez takich, bo to to już poniżej pasa( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz